- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Вкусные рецепты для волшебного Сочельника и Рождества - TUT.BY (пресс-релиз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.12.2017
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Вкусные рецепты для волшебного Сочельника и Рождества - TUT.BY (пресс-релиз)
TUT.BY (пресс-релиз) Редис - 8-9 шт. Для омлета: Яйца - 2 шт. Тертый сыр - 3 ст.л. Сливки - 1 ст.л. Мука - 1 ст.л. Сливочное масло - 15 г. Для заправки: Майонез - 3 ст.л. Сметана - 2 ст.л. Перец, соль - по вкусу. Как готовим: Креветки отварить в кипящей подсоленой воде в течение 1 минуты. Откидываем на дуршлаг и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.12.2017
Дивитись всі новини в розділі Редис