/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Ківі  

Новини про ківі, новинки, детальна інформація відносно ківі

Ківі


Генріх Стратон уже майже 25 років вирощує ківі - Експрес



Експрес
"М'якоть розкладаю в банки, ставлю в гарячу воду -- температура 85 -- 90 градусів. Потрібно все це довести до кипіння, пастеризувати і законсервувати. А сік, який стікає з сита, варто розлити в пляшки, його також можна пастеризувати на водяній бані ...
Depo.Закарпаття


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Ківі