/ Стрічка новин   / Корми для с.г. тварин і птахів   / Інгредієнти  

Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів

Інгредієнти


Глінтвейн: секрети приготування і рецепти - Сегодня



Сегодня
Глінтвейн в перекладі з німецької – "палаюче вино". Невідомо, хто вперше придумав підігріти вино і додати в нього спеції і цукор, але ще давньоримський кулінар Апіціус в своїй книзі "Сonditum Рaradoxum" посвячував гурманів в тонкощі "облагородження ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти