/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кольорові хінкалі за класичним рецептом здивують гостей - Gazeta.ua



Gazeta.ua
... були кольоровими, в тісто додавали натуральні барвники: шпинат для зеленого кольору і буряк – для того, щоб тісто стало червоного кольору. Готували два вири хінкалі – із м'ясом та сиром. У м'ясні додавали бульйон, а у сирні – молоко. Хінкалі – це ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно