/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Творог – или «отличник», или «оборотень» - МВ



МВ
В результате лабораторных исследований два продукта просто шокировали - «Молочний замок» и «Хуторок». При том, что творог заявлен как 9-процентный, в нем реально оказалось жира 25,7 проц. и 29,6 проц. соответственно. То есть в три раза больше! При этом это был вовсе не молочный жир, а заменители ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир