- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно рисове
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і ... - Новини Львова
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2015
Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового
Борошно рисове
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і ... - Новини Львова
Новини Львова Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м'ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове