/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Кухня вихідного дня. Сніжний торт-мус “Піна-колада” від Олі ... - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.12.2017
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Кухня вихідного дня. Сніжний торт-мус “Піна-колада” від Олі ... - Вікна online
Вікна online Втрамбувати. Поставити до холодильника. Желатин залити водою. Залишити набухати на 5 хв. Листовий желатин залити водою, щоб покрила його. Для порошкового вистачить 60 мл води. В миску викласти сир та 400 мл кокосового молока, збити блендером до ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.12.2017
Дивитись всі новини в розділі Вершки