/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Кухня вихідного дня. Сніжний торт-мус “Піна-колада” від Олі ... - Вікна online



Вікна online
Втрамбувати. Поставити до холодильника. Желатин залити водою. Залишити набухати на 5 хв. Листовий желатин залити водою, щоб покрила його. Для порошкового вистачить 60 мл води. В миску викласти сир та 400 мл кокосового молока, збити блендером до ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Вершки