/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Бри и камамбер: в чем разница - СЕГОДНЯ



СЕГОДНЯ
... раз придется выбирать между этими сырами: Происхождение: первые упоминания о бри датируются XVIII столетием н.е., а вот первый камамбер был изготовлен в XVIII столетии. Оригинальный бри делают на в Иль-де-Франс, а камамбер – в Нормандии. Технология: в отличие от камамбера, во время ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир