/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Фахівці розповіли, які продукти в жодному разі не можна ... - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Так, при -18 градусах супи, рагу і кассероль можна зберігати два-три місяці, приготоване м'ясо два-три місяці, сирі стейки і відбивні 4-12 місяців, приготовлену птицю чотири місяці, сиру птицю 9-12 місяців. Холод вбиває бактерії. Заморожування ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.11.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці