- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Квасоля
Ботулізм: у чому небезпека і як вберегтися - Львівська міська рада (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2017
Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Ботулізм: у чому небезпека і як вберегтися - Львівська міська рада (прес-реліз)
Львівська міська рада (прес-реліз) Серед продуктів домашнього приготування, які можуть послужити причиною захворювання, є різноманітні овочеві консерви (помідори, томатний сік, огірки, квасоля, зелений горошок, буряковий сік, черемша, морква, баклажани та інші), ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Квасоля