/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Рецепт дня: Три вкусных блюда из полбы - Собеседник



Собеседник
Баклажан порезать, не очищая, на кусочки в 3 см. Овощи быстро обжарить на оливковом масле, осторожно перемешивая. Остудить. Выложить в миску с полбой, добавить порезанную зелень базилика и петрушки, каперсы без рассола, порезанные пополам томаты черри. Посолить и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Баклажан