/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Консерви овочеві, соління, квашення  

Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених

Консерви овочеві, соління, квашення


Коли з'являється печія… - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Не рекомендується вживати продукти, що багаті органічними кислотами, грубою клітковиною, а також консервовані продукти, тугоплавкі жири, копченості, газовані напої, пиво, вино, шампанське, соління, житній хліб. ... речовинами – м'ясні, рибні, грибні ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення