/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


Чому банош - не токан і навіщо закохуватись, аби його приготувати - Depo.Закарпаття



Depo.Закарпаття
Нічого не залишається, як, наперекір гуцульським забобонам, спробувати приготувати страву на плиті. Головне – мати чавунний казанок, дерев'яну ложку, кукурудзяну крупу (найкраще - середнього помолу), домашню сметану, молоко, копчене сало і бринзу, бо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна