/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Борщ від Алли Івашиної - Галицький кореспонтент



Галицький кореспонтент
Під час тушкування додати одну чайну ложку аджики. Висипати овочеву суміш у киплячий бульйон та варити ще протягом 2-3 хвилин. Вкинути заздалегідь приготовлену квасолю у борщ і дати настоятися протягом години. Додати сіль, чорний ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Квасоля