/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Страв з м'яса багато, але одним з найзатребуваніших ... - Новое Время



Новое Время
У класичному варіанті стейк — це яловичина, відрізана поперек волокон. Висота шматочка варіюється від 2 до 5 см. Важливий нюанс: вік тварини не повинен перевищувати 1,5–2,5 року, залежно від породи. Також м'ясо повинно пройти стадію ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Яловичина