/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Бануш по-гуцульськи: рецепт улюбленої страви Притули - Znaj.ua



Znaj.ua
Миску із крупою пересипаємо в казан із сметаною, інтенсивно помішуємо, поки не загусне і не виступлять перші краплі жиру, а потім можна додавати кукурудзяне борошно. Варити треба до 30 хвилин , дочекавшись, поки маса відстане від стінок ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно