/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Цукор  

Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру

Цукор


ТОП-8 рецептів квашеної капусти - Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)



Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)
Шийку банки обв'яжіть марлею. Банки з капустою поставте в тазик, оскільки при бродінні з них буде виливатися сік. Через 3 дні злийте весь сік, розчиніть у ньому цукор і знову влийте в банки з капустою. Через 3-4 години капусту вже можна їсти.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Цукор