/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для квашень і маринадів  

Новини про обладнання для квашень і маринадів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для квашень і маринадів

Для квашень і маринадів


По-домашньому. - Сім'я і дім



Сім'я і дім
Капусту дрібно нашаткувати, посипати сіллю, перемішати, залити оцтом (на 1 кг капусти -40 г солі, півсклянки оцту) і витримати добу. Після чого зливаємо сік (тепер можна додати насіння кмину в капусту, але це за бажанням). У перцю вирізати ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.08.2009




Дивитись всі новини в розділі Для квашень і маринадів