/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сир  

Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру

Сир


А зранку сир став рожевий… - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)



Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Вживаючи інфіковане молоко, масло чи сир (якщо ці продукти не пройшли термічної обробки), можна “підчепити” небезпечну мікобактерію (ризик сягає 90-100%), і це частково пояснює, чому в Україні понад 90% населення інфіковано паличкою ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Сир