/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Готовим вторые блюда: «ежики», кабачки и спагетти с фаршем - TGorlovka



TGorlovka
Кабачки с фаршем в духовке Если это овощи и предварительно сваренное или обжаренное мясо, то достаточно 20 минут, если мясо сырое – не менее 45 минут. К фаршу-начинке можно добавить зажарку из моркови и лука, майонез, сверху потереть сыр, посыпать свежей зеленью ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Фарш