/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для рослинництва   / Для первинної обробки овочів  

Новини про устаткування для первинної обробки овочів, новинки, детальна інформація відносно устаткування для первинної обробки овочів

Для первинної обробки овочів


У спеку калушанам радять більше пити — не зловживати м'ясом ... - Вікна online



Вікна online
... піддавати термічній обробці (кип'ятити, проварювати, тушити) не менше 10 хвилин ( тому, що саме ці продукти є поживними середовищами для розмноження сальмонел та інших патогенних мікроорганізмів навіть при кімнатній температурі!);


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.07.2017




Дивитись всі новини в розділі Для первинної обробки овочів