/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Як на Закарпатті розводять равликів, із яких роблять ліки від раку - Tyachiv News



Tyachiv News
Равлик по-бургундськи, шафрано і наш ексклюзив – равлик по-закарпатськи, – каже інша співзасновниця фірми Світлана Шоваг. – Наприклад, для приготування страви по-бургунськи основним компонентом є масло і м'ясо равлика, а також петрушка, спеції, селера ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка