/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Інші с / г тварини
Що треба знати про сальмонельоз і як його попередити - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2017
Новини про інші с / г тварини, новинки, детальна інформація відносно інших с / г тварин
Інші с / г тварини
Що треба знати про сальмонельоз і як його попередити - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) Збудники сальмонельозу надзвичайно стійкі до впливу низьких температур, а також інших проявів зовнішнього середовища. За оптимальної температури +20-37°С незначне зараження продуктів через 4-7 годин перетворюється на масивне. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Інші с / г тварини