/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пиріг із зеленню і сиром нарізають охолодженим - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У миску просіває склянку борошна, вкидає щіпку солі. Збиває міксером по 50 мл олії та води. Вливає в борошно. Замішує тісто і ставить його на 20 хв. у холодильник. Натирає на тертці 100 г твердого сиру. Дрібно кришить 200–300 г шпинату.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно