/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Смузи и фарш: 5 рецептов блюд из яблок к Яблочному Спасу - ИА "Диалог"



ИА "Диалог"
Обжариваем лук с чесноком в течение пяти минут, затем добавляем фарш, разминаем его лопаточкой до однородного состояния и, периодически помешивая, готовим полученную смесь на огне 10 минут. Моем и мелко нарезаем томат и зелень, добавляем к фаршу, перемешиваем.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Фарш