/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Картопля  

Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі

Картопля


Кулінар Євген Клопотенко: Про те, як зробити шкільні обіди ... - Точка доступу



Точка доступу
Ньоккі – це лише картопля з яйцем і борошном. Нічого незвичайного немає, звичайні ліниві вареники. Але ми зробимо їх трішки інакше, з європейською назвою. Тому що хочемо, щоб діти крім того, щоб їли смачно, ще й навчалися і не лякалися ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Картопля