/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Риба по-французьки у білому соусі - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
11. Робимо заправку. Збиваємо один жовток, доливаємо молоко або вершки, перемішуємо з "розтопленим" вершковим маслом. Все обережно вводимо в соус. 12. Викладаємо на порційні тарілки рибу, зверху кладемо печериці, поруч - картоплю.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове