/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Осетинські пироги від Любові Біріної. ФОТО+ ... - Вікна online



Вікна online
100 мл теплого молока, 1 ч. ложка цукру, 2 ч. ложки борошна, 1,5 ч. ложки сухих дріжджів — перемішати, накрити, залишити до підходу в теплі (10-15 хвилин). В опару додати кефір (200 мл), 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 0,5 ч. ложки солі, борошно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно