/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Огуречный лимонад? Попробуем! - Тюменские известия



Тюменские известия
1 средний огурец, 5 небольших маринованных огурчиков, 4 столовые ложки сметаны, 6 столовых ложек майонеза, 2-3 зубчика чеснока, зелень (укроп, кинза, петрушка). Свежий огурец очистить от кожуры и натереть на крупной терке. Затем натереть на терке маринованные огурчики.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка