/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Как обезопасить себя от ботулизма и как с ним бороться - NewsYou



NewsYou
Для профилактики ботулизма необходимо тщательно соблюдать технологии консервирования овощей, фруктов, мяса, рыбы и грибов. Перед употреблением консервов нужно прогревать их до температуры 100°С в течение 30 минут для ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів