- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Хрін
Вінниччина планує стати центром гастротуризму - Укрінформ. Новини України та світу
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2017
Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону
Хрін
Вінниччина планує стати центром гастротуризму - Укрінформ. Новини України та світу
Укрінформ. Новини України та світу Серед гастрономічних "родзинок", якими вирізняється регіон, - вінницьке сало, вінницький хрін, картопля по-уланівськи, кров'янка, помідори з часником. Крім того, на презентації проекту було представлено салат з сирого буряка, сиру та соусу з ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Хрін