/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Биточки с томленой уткой и шпинатом - Аргументы и факты



Аргументы и факты
ВАЖНО: шпинат греть под колпаком, после разогрева перемешать. Необходимо строго соблюдать условия разогрева, чтобы шпинат не потемнел. 3. Разогретый шпинат выложить на большую тарелку через кольцо плотно (сохраните форму). 4. Утиные биточки (готовые) разогреть и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.07.2017




Дивитись всі новини в розділі Шпинат