/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


«Сочники», як у моєму дитинстві - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Борошно змішати з розпушувачем та содою, просіяти, додати до яєчно-масляної маси й руками замісити м'яке тісто (воно виходить приємним на дотик, еластичним та абсолютно не липне). Для начинки: все добре перемішати (якщо сир у вас ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна