/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Свинину з абрикосами запікають у тісті - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Миє 0,5-кілограмовий шматок свинини. Натирає сіллю й перцем. Їх бере по пів чайної ложки. Ставить на вогонь сковороду і наливає 3 ст. л. олії. Обсмажує м'ясо з усіх боків і знімає на тарілку, щоб охололо. Дошку посипає борошном. Викладає 1 кг ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Свинина