- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кольрабі
Що готують закарпатці на природі? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2017
Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі
Кольрабі
Що готують закарпатці на природі? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття Потім майже все, що знайдеться з овочів (кольрабі, селера, броколі, цвітна капуста, зелений горошок, ще 0,5 кг картоплі). Варимо десь 20 хв. Тепер основна риба. Короп, карась, щука, судак, сом. Бажано, щоб більше 0,5 кг. Як на мене, найкраще ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Кольрабі