- • Інгредієнти
- • Борошно кров'яне
- • Борошно м'ясне
- • Борошно м'ясокісткове
- • Борошно пір'яна
- • Вітаміни
- • Висівки
- • Закваски для силосування
- • Замінники молока
- • Зерно фуражне
- • Комбікорми
- • Корми екструдовані
- • Кормові добавки
- • Кормові дріжджі
- • Кормові коренеплоди
- • Макуха, шрот, жом, патока
- • Мука рибна
- • Мука трав'яна
- • Премікси
- • Рідкі корми
- • Сіль кормова
- • Сіно, солома, силос
/ Стрічка новин
/ Корми для с.г. тварин і птахів
/ Інгредієнти
Як їсти печиво й не гладшати: журналісти побували на ... - УНІАН
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2017
Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів
Інгредієнти
Як їсти печиво й не гладшати: журналісти побували на ... - УНІАН
УНІАН Сировину - борошно та цукор - закуповують в Україні, але особливі інгредієнти - за кордоном, наприклад, пшеничні висівки - у Франції. За добу на фабриці випікають 30 тонн печива, процес виробництва якого розрахований похвилинно. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти