/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Курка у смородині має кислинку - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Курка зі смородиною схожа на ресторанну. М'яка, соковита, з кислинкою. Цілу птицю миє та ріже на шматки. У великій пательні нагріває олію і кидає м'ясо. — Секрет смачного м'яса — класти в гарячу олію. Підсмажую 10 хвилин до легкої скоринки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.09.2013




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці