/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


Як розпізнати добре віскі? Поради відомого франківця - Веб-сайт МІСТО



Веб-сайт МІСТО
Річ у тім, що на острові немає дерев, тож ячмінь для віскі сушать за допомогою вогню, розпаленого торфом, який і спричиняє потім своєрідний смак. Також у цьому віскі присутній легкий присмак йоду: недарма колись напій використовували з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь