/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Десерт для мікрофлори: буряково-шоколадний брауні - Телевизионная служба новостей 1+1



Телевизионная служба новостей 1+1
Окремо збийте яйця, додайте до них борошно, висівки і какао. Потім все змішайте і вилийте в змащену оливковою олією і присипану борошном форму. Випікайте за температури 170 градусів 30-35 хв. Відразу скажу – не солодко, але смачно.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно