/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


Салат с рукколой, апельсином и фенхелем - БелНовости | Новости Беларуси



БелНовости | Новости Беларуси
В салатнице смешиваем нарезанный на четвертинки редис, рубленый укроп, петрушку, рукколу и фенхель. Затем на сковороде обжариваем орехи до легкого коричневого цвета в течении 5-10 минут. Удаляем с орехов шкурку и мелко нарубаем.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Фенхель