/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Яблучне тістечко з шоколадно-сирним рулетом - Сайт "Є"



Сайт "Є"
ванілін. Приготування: Сирна начинка: ретельно перетерти крізь сито сир й збити його міксером разом із цукром, ваніліном та яйцем. Тісто: просіяти борошно з розпушувачем в дві миски (по 250 г в кожну), додати по 50 г цукру та по 100 г масла.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно