/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа ячна  

Новини про крупи ячки, новинки, детальна інформація відносно крупи ячки

Крупа ячна


Як варити кутю на Різдво: 5 корисних рецептів - UKRHEALTH



UKRHEALTH
Згідно церковної традиції, основою різдвяної трапези є сочиво — пісне блюдо, приготоване з обварених зерен пшениці, макового соку і меду. Але статут допускає замінити його кутею. Ми зібрали 5 рецептів куті з різних круп і розповідаємо, чим вони корисні.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа ячна