- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Салат из печени и грибов «прованс» - Восточный проект
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2017
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Салат из печени и грибов «прованс» - Восточный проект
Восточный проект Масло оливковое - 2 ст. л. Базилик Бальзамический уксус - 1 ст. л. Зелень Растительное масло. Способ приготовления. Шаг 1 Куриную печень хорошо моем, режем на средние кусочки, обжариваем на растительном масле, около 10 минут, солим, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Базилік