/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


Кролятину вимочують з оцтом та вином - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Знімає з плити, трохи охолоджує і заливає м'ясо. В маринаді воно стоїть добу. — Якщо кролик молодий і немає часу чекати, можна вимочувати в молоці або сироватці. Але там не буде такого пряного аромату, як із вином. Воно не тільки забирає ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.05.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика