/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Нототенія у гірчичному соусі по-фінськи - Сайт "Є"



Сайт "Є"
За цим рецептом можна готувати будь-яку морську рибку із білим м'ясом (сайда, хек, минтай, тріска тощо). Фото: автора. Рибка виходить дуже смачною, з приємним тонким ароматом. Гірчичний соус дарує їй додаткову соковитість і пікантний смак ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно