/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа ячна  

Новини про крупи ячки, новинки, детальна інформація відносно крупи ячки

Крупа ячна


У поминальну неділю на Рівненщині «спалювали зиму» - Інформаційне агентство <<Ервеюей>>



Інформаційне агентство <<Ервеюей>>
Спочатку присутні мали скуштувати три ложки колива, яке варилося з пісної ячної крупи. Ритуальне значення і мав звичай «катати» яйця чи грати у «навбитки». На Дубровиччині великоднє яйце клали на могилу і котили, щоб воно зробило коло ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа ячна