/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшенична
Постно, вкусно и питательно: как приготовить фалафель - Rus.tvnet.lv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.04.2017
Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних
Крупа пшенична
Постно, вкусно и питательно: как приготовить фалафель - Rus.tvnet.lv
Rus.tvnet.lv ... лук репчатый (100г) - 1 шт., соль 1/2 ч. л., булгур (крупа из обработанной кипятком, высушенной и раздробленной пшеницы) - 50 г, кинза (кориандр) - 30 г, чеснок - 3 дольки, зира (кумин) - 1/2 ч. л., перец чили молотый - 1/2 ч. л., разрыхлитель теста - 3 г, мука пшеничная - 100 г, масло для ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична