/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно житнє  

Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього

Борошно житнє


У деяких сім'ях пекли стілки пасочок, скільки членів родини - Закарпаття online



Закарпаття online
Колись її пекли з житнього або пшеничного борошна у вигляді великого круглого хліба. Паска й карачунь (керечун) – одне й те ж. Федір Потушняк описує, що раніше паски пекли в четвер або суботу. Замісить ґаздиня в пасхальному кориті в середу ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє