/ Стрічка новин   / Корми для с.г. тварин і птахів   / Інгредієнти  

Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів

Інгредієнти


Як приготувати глазур для пасхи: білкова, шоколадна і кольорова - UkrMedia



UkrMedia
У невеликій каструльці змішайте всі інгредієнти. Шоколад можна розламати на маленькі часточки або натерти на тертці. Поставте на середній вогонь до повного розчинення шоколаду і масла. Постійно перемішуйте, щоб суміш не пригоріла.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти