/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


Домашня ковбаса до Великодня: 5 рецептів - Експрес



Експрес
М'ясо витримуємо добу, яловичий фарш повторно пропускаємо через м'ясорубку, ретельно вимiшуємо зi свининою, прянощами i набиваємо у кишки. Кiнчики перев'язуємо ниткою, оболонку у кiлькох мiсцях проколюємо. Ковбасу коптимо гарячим ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.04.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика